Tuesday, December 21, 2021

Kuvia fantasiasta ja nuoresta dro is thay todella seurustelee

Kuvia fantasiasta ja nuoresta dro is thay todella seurustelee



Jos joku vahingossa kosketti vatsaani, olin järkyttynyt! ceewalk pm - 9. marraskuuta, otan häneen yhteyttä, kun haluan puhua. Sano vain: Voitko arvata?





Keskiaivot sisältävät



Thurgood Marshall -tapahtumassa viime viikolla. Julkkisten juorut eivät koskaan näyttäneet niin hyvältä ®. Hae tältä sivulta:. YKSINOMAINEN: Fantasian uusi mies on naimisissa?! Kuvia fantasiasta ja nuoresta dro is thay todella seurustelee Hän Tatuoi Hänen Nimensä?! Ja Fantasia on väitetysti trendin uusin puolestapuhuja. Nyt kun hän ja räppäri Young Dro ovat loppuneet, hän on alkanut seurustella Pohjois-Carolinan T-Mobilen myyntimiehen Antwaun Cookin kanssa.


He tapasivat hänen Charlotten myymälässä elokuussa. Mutta hän varmasti ryntäsi tatuoimaan hänen nimensä itseensä! Tässä on se, mitä tiedämme - kiitos lähteen, joka on erittäin lähellä Mr. Cook: Fantasia ja Antwaun tapasivat elokuun toisella viikolla hänen asuessaan vielä vaimonsa ja kahden pienen lapsensa kanssa. Elokuun loppuun mennessä he olivat viettäneet paljon aikaa yhdessä tietyssä hotellissa Pohjois-Carolinassa.


Kun hän esiintyi The Color Purplessa Greensborossa, NC, hän meni viettämään aikaa hänen kanssaan lähellä High Pointia, NC, josta Fanny on kotoisin. Antwaun jätti vaimonsa äkillisesti syyskuun toisella viikolla, ja seuraavalla viikolla Fanny tatuoi hänen nimensä olkapäälleen!


Hän meni hänen kanssaan Atlantaan The Color Purple -näytöksiin, joita hän teki. Ja seuraavalla viikolla hän muutti hänen Charlotte, NC kotiin, jossa hän tällä hetkellä asuu. Hän osallistui Pink Party -konserttiin hänen kanssaan Atlantassa muutama viikko sitten, jossa Fanny jopa kutsui hänen nimeään lavalla.


Lisää tästä tilanteesta sen jälkeen, kun Antwaun oli hänen kanssaan viime yönä Soul Train Music Awards -gaalassa. YBF huomasi hänet istumassa hänen takanaan. Lähteemme kertoo, että hän oli piiloutunut kamerasta, koska hän on edelleen laillisesti naimisissa. Ja oli aktiivisesti naimisissa, kun he tapasivat. Womp womp Fanny. Tiedämme muuten, että hänellä ei ollut tätä tatuointia kesäkuussa ennen Cookia esiintyessään Apollo-teatterin 75-vuotisjuhlissa. Sanon vain EDELLINEN: T. Katso keskusteluketju.


Kommentit HALUATKO OMA AVATARIN? TUO SE TÄNNE. tatut ehkä tahmeita. mutta siltä osin kuin hän tapasi naimisissa olevan miehen, miehen ja hänen vaimonsa suhde oli todennäköisesti ohi. et voi auttaa ketä rakastat. Kirjaudu sisään lähettääksesi kommentteja. kirjoittanut Anonymous pm - 23. marraskuuta "Ghetto oli itse asiassa paikka. takaisin euroopassa se oli se osa, jossa juutalaisten piti elää.


Sen jälkeen sen nimi muutettiin alueeksi, jota pidetään slummeina, kuvia fantasiasta ja nuoresta dro on thay todella seurustelee. Konnotiivitermi on yleensä kuvaus henkilön toiminnasta tai itsestään, kuvia fantasiasta ja nuoresta dro on thay todella seurustelee.


kirjoittanut Mousey pm - 13. elokuuta "Sillä ei ole väliä, mitä teet työksesi. Julkkis on vain toinen ihminen, joka tekee asioita, joita muut ihmiset tekevät. Ainoa asia, joka eroaa, on tulot. He eivät ole parempia kuin kukaan muu. Ilmeisesti se, mitä he tekivät, oli epäkunnioittavaa, mutta ole nyt totta. Hän ei ole ainoa, joka on kiinnostunut siitä, että muita ei vain ole vielä saatu kiinni.


Näin tapahtuu, kun laitat "he" julkkikset polkimelle ajatellen, että he eivät tee väärin. kirjoittanut angela pm - 11. elokuuta ' anonymous pm - 8. elokuuta ' Sallikaa minun esittää muutama asia käsillä olevasta asiasta, kuvia fantasiasta ja nuoresta dro on thay todella seurustelee.


Olen pahoillani hänen vaimonsa puolesta, asun ja työskentelen Charlottessa, en tunne häntä, mutta tiedän jonkun, joka tuntee! Minusta on vain kamalaa, että naimisissa olevat miehet päättävät pettää, käyn läpi tätä sotkua ja olen pahoillani lasten puolesta! Mieheni petti henkilön kanssa hänen toimistossaan, eikä sillä ollut väliä kummallekaan, heillä molemmilla oli puoliso. Mutta olen päättänyt antaa Jumalan taistella taisteluni, vaikka en aina uskonut, että!


Kun puolisosi pettää, on tuskaa, että ellet ole kokenut sitä, sitä ei voi selittää Jos kaikki on totta aiemmista kommenteista Paula laske siunauksesi 2 poikaasi ja jos olet yhtä söpö kuin CMS:n charlotte mecklenburgin koulujen ihmiset sanovat, lopeta tuomitseminen ja katso itseäsi peiliin!! Me kaikki olemme tehneet syntiä, teemme syntiä ja jatkamme elämäämme syntiä jälleen, joten keitä me olemme tuomitsemaan!!! Rukoile hänen ja koko tilanteen puolesta!! hänen Lapsensa, jotka ovat keskellä ja näkevät tämän käytöksen. Lopetetaan tuomitseminen, koska kaikki, jotka ovat jättäneet hänet postaukseen, ovat tehneet jotain yhtä pahaa, vain kuvia fantasiasta ja nuoresta dro on thay todella seurustelee ota tatuointi todistaaksesi sen!!!!


Rakasta 1 toista! sofreakinwhatin toimesta!! Niin minäkin ennen kuin hän meni naimisiin, ja olen eri mieltä. hän on jousitettu kuin sen kenenkään asia köyhä Paula, Christian ja Jackson!


kirjoittanut QueenCity klo 13.00 - 24. marraskuuta "Ensinnäkin dreadheadin ja amazinin on oltava sama henkilö. Toiseksi menen kouluun, jossa hänen vaimonsa työskentelee, eikä hän ole niin kuin tuo hata sanoi.


Hän on erittäin suloinen ja kaikki rakastavat häntä. Hän auttaa meitä ja tekee asioita koululle. Jos luet tämän ms. c älä edes kompastu.


Rakastamme sinua ja swappiasi!!!!! kirjoittanut REAL Student pm - 23. marraskuuta, "Dang Dreadhead ja hämmästynyt, kommenttisi näyttävät olevan Miss Dummy Fantasia itsensä kirjoittamia, huono kielioppi ja surkea oikeinkirjoitus Marcella pm - 23. marraskuuta, "ensimmäisenä päivänä fantasia tiesi olevansa naimisissa?


ja 2. pois ppl on osoittaa sormella antwaun kokki kuvia fantasiasta ja nuoresta dro on thay todella seurustelee hän on yhtä syyllinen ja kolmas, olen niin huvittunut, tarkoitan, että menen skweliin, missä hänen vaimonsa käy ja hän juoksee ympäriinsä, on kypsymätön ja rakastaa aloittaa draamaa ja ajattelee olevansa huono ja puhuu opiskelijoista, mutta nyt aviomies on pettänyt ha wit fantasia kyllä ​​sinä niittää mitä kylvä. kirjoittanut: amazin pm - 23. marraskuuta, "Minusta tuntuu, että ihmisten pitäisi lopettaa fantasiaa hyökkäämästä ja kritisoimasta, koska emä hän vain halusi hölmöilyn, eikä hän ollut naimisissa.


Hän tuli hänen luokseen ja tuli seisomaan hänen kanssaan ja meni konsertteihin ja tapahtumiin hänen kanssaan, ei päinvastoin!! joten jos kaikkien pitäisi sanoa jotain hänestä ja jos hänen vaimonsa ei miellytä häntä ja hänestä tuntui, etteivät he enää olleet mitään, hänen olisi pitänyt erota hänestä, sitten puhua Fannyn kanssa!!! joten ihmisten, joihin meidän pitäisi olla vihaisia ​​ja pettyneitä, tulisi olla hänen vaimonsa, koska hän ei osaa pitää miestään!!


ja hänet pettämisestä!!! ja tietääkö kukaan, kuka hänen vaimonsa on, koska haluaisin kuulla, mitä hän ajattelee tästä tilanteesta. kirjoittanut Dreadhead pm - 23. marraskuuta, 'lopeta kirkon fantasiassa hyppiminen, kunnes kadut, jos tämä on totta, älä anna lihan hallita sitä, mikä on oikein.


ihmiset tekevät oikein ja se palautetaan. se olen minä - 22. marraskuuta, kaikille, jotka saivat summan sanoa huonoa fantasiaa, luulen että olet vihaaja!!! kirjoittanut lexus am - 20. marraskuuta ' Avioliitto on kahdesta ihmisestä, ei kolmesta, neljästä tai viidestä. Terve parisuhde on aloitettava erinomaisilla kommunikointitaidoilla. Kaikkien naimisiin menneiden ei olisi pitänyt muodostaa liittoaan. Teidän täytyy kasvaa yhdessä henkisesti ja ihmisinä.





Top 10 ilmainen deittisivusto im



Onko Fantasialla ja Drolla yhteisiä lapsia?? Odottavatko Fantasia ja räppäri Young Dro yhteistä lasta? Kenen kanssa fantasia kulkee? Seurusteleeko Fantasia Young dro:n kanssa? Onko fantasialla poikaystävää? Do Fantasia todella pitää nuoresta Drosta? Onko fantasia ja nuori dro naimisissa? Kuinka monta kuukautta on fantasia? Mikä rimmaa dro sanan kanssa? Saiko fantasia toisen lapsen? Ovatko Fantasian vanhemmat edelleen yhdessä? Mitä lempinimiä Fantasia Barrino käyttää??


Kuinka monta lasta fantasia barrinolla on? Mitkä ovat Fantasia for Real - Come Togetherin julkaisupäivät? ? Mitä lempinimiä Pedro Coiscou käyttää?? Milloin Dro Records perustettiin? Milloin Bob Dro kuoli? Milloin Bob Dro syntyi? Onko Fantasia Barrinolla 2 lasta?? Kuinka paljon on gramma droa? Mitä lempinimiä Andrew Quitmeyer käyttää?? Mitä tarkoittaa polttaa dro?


Mikä on DRO:n pitkä muoto hiomakoneissa? Milloin Young Dro syntyi? Nuorten dro'-albumien myynti? Opinto-oppaat. Trendaavat kysymykset. Onko muiden ihmisten postin tuhoaminen laitonta?? Onko ihmiselle koskaan lähetetty Yhdysvaltain postipalvelun kautta?? Kuinka monta kertaa Justin Bieber sanoo "vauva" laulussaan "Baby"? Vuonna hän oli äänitysstudiossa, kun hän tapasi Atlanta-räppäri Young Dron. Dro vahvisti, että heidän suhteensa päättyi huonoin ehdoin. Mutta Fantasia kertoi MTV:lle, että hän oli se, joka päätti lopettaa heidän romanssinsa, jotta hän voisi keskittyä uraansa.


Joka tapauksessa , mennessä Dro oli siirtynyt eteenpäin ja oli suhteessa jonkun muun kanssa, mutta hän ja Fantasia pysyivät ystävinä. Heidän rakasromanttisensa esitettiin myös hänen tosi-sarjassaan Fantasia For Real. Antwaun oli naimisissa Paula Cook -nimisen naisen kanssa, kun hän alkoi seurustella Fantasian kanssa.


Avioeroprosessin aikana Paula teki valituksen, jossa hän syytti Fantasiaa ja Antwaunia intiimin videon tekemisestä ja vastaavien tatuointien hankkimisesta hänen ollessaan vielä laillisesti naimisissa. Koska tapaus jätettiin Pohjois-Carolinassa, jossa kiintymyksen vieraantumista tunnustetaan, oli mahdollista, että Fantasia joutuisi maksamaan naimisissa olevan miehen kanssa käymisestä. Eräässä vaiheessa Fantasia tuli raskaaksi Antwaunilta, mutta hän päätti olla jatkamatta raskautta.


Päiviä myöhemmin hän joutui sairaalaan Pohjois-Carolinaan otettuaan tuntemattoman määrän unilääkkeitä. Tiesin tarkalleen mitä olin tekemässä. lokakuussa. Hän synnytti Dallas Xavier Barrinon joulukuussa. Hän ja Antwaun pysyivät yhdessä, kunnes kerrottiin, että hän oli tehnyt sovinnon vieraantuneen vaimonsa kanssa. Hänen ja Fantasian kerrotaan jakavan poikansa huoltajuuden, ja kaikki heidän välinen paha veri on vihdoin puristettu. Instagram-viestissä Fantasia sanoi olevansa kiitollinen erinomaisesta suhteesta, joka hänellä on nyt Antwaunin ja hänen vaimonsa kanssa.


Vuonna hän haki elatusapua ja Siionin huoltajuutta, joka oli tuolloin 13-vuotias. TMZ:n mukaan Brandel väitti vetoomuksessaan olevansa parempi vanhempi ja hänelle pitäisi myöntää ensisijainen huoltajuus. Shynekan pitäisi valita paremmat alusvaatteet tähän mekkoon, hän on niin söpö tyttö. Olisit voinut vain laittaa Jasonin vauvaäidin ja säästää itsellesi näppäinpainalluksen Sandran.


tasia ja dro näyttävät söpöiltä yhdessä, mikä näyttää sekavalta!!! sanooko tuo tatuointi HYVÄ!!! sen tytön käsivarteen???? näen meidän BET-julkkiksemme oli kannella Dorian eli minulla ei ole työtä tai tarkoitusta oli rakennuksessa..


kiusoittelen vain.. Brwnsugga, kerro totuus ja häpeä paholaisen jätkän oletetaan olevan yliopistossa, mutta hänen perseensä pysyy paikalla!! KERRON TOTUUDEN!!!


Olen alkanut uskoa, että yksikään College Hillin lapsista ei ole koskaan ollut yliopistossa!! Häivy täältä!!! BET itse asiassa käytti mustia nuoria hyväkseen luokituksia varten? Sano ettei se ole niin! Odotan, että joku selittää, miksi ilmeisen raskaana oleva nainen oli klubilla.


Inhosin käydä ostoskeskuksessa raskaana. Jos joku vahingossa kosketti vatsaani, olin järkyttynyt! aaaaaaaah fantasia on niin söpö! Olen iloinen, että hän ja dro onnistuvat. Mistä uudesta asettelusta kaikki puhuvat. Siksi sivuni latautuminen kestää niin kauan? Tarkoitan vittu! Ummm, olen pahoillani, Tiny näyttää siltä, ​​että hän teki jotain kätköstä, jonka hän löysi, kun T.


Minut pidätettiin. Tyttö, lopeta! Fantasia näyttää mahtavalta ja erittäin tyytyväinen elämään. Hän ja hänen kaunottarensa muodostavat kauniin parin. Niin upea syntymäpäiväkakku. Sandra, toiko Freddy O sinulle palan?? LOL… näyttää herkulliselta. Miettikää millainen kakku se oli. Hyvää syntymäpäivää Fantasia! Luulen, että Sandra korjasi ongelman. Joka tapauksessa näyttää siltä, ​​että kaikilla oli hauskaa. Vanha tyttö, jolla on "Grrreat"-tat, tarvitsee hänet perään.


En pidä Treystä ilman punoksia, minun on kai pakko tottua siihen. Candi: mukava nähdä sinut ulkona ja palmikot olivat niin 90-lukua, vaikka sinulla olikin hotteeststt-kampaajat käden ulottuvilla ATL:ssä, joten käytä niitä! pysy ajan tasalla ja pudota toinen albumi rakasta ääntäsi! Fantasia: Oli syntymäpäiväsi, joten saat passin. Etsi suunnittelija, joka tekee mukavat kengät jalkoihin, heillä on myös loistavat kirurgit tilanteeseesi.


Olet Dro, olet hhhoootttt-pari! Maku oli sekoitus puoliksi mukavaa ja puoliksi yikiä! Kiva nähdä, että jotkut paikalliset näyttivät vain normaaleilta poikasilta. Olen itsekin tatuointipoika ja haluan sanoa, että "muromerkki" ei ole mitää!!!! varsinkin jos et ole gggrrreeeaaatttttttt!!!! älä tulosta jos et voi toistaa sitä! ONKO muodikasta kantaa valtavaa käsilaukkua!!! ilman muuta syytä kuin se on muodissa Kertooko joku Tinylle, ellei hänen vastasyntynyt ole siinä laukussa, jätä se kotiin seuraavan kerran tarkoitan todella, mitä helvettiä hän välitti klubille TIP:n loput asekokoelmasta?


Olisi pitänyt ottaa malli KANDilta. Fantasia näyttää paremmalta näissä kuvissa kuin jotkin tämän blogin viimeaikaiset kuvat. Vaikka en tunne punertavaa, harsottavaa, kerroksittain, eläinkuvioista, riimuista minimekkoa. Liian paljon meneillään!! Pidän Khandin asusta! Luulen, että jos Fantasia pysyy tarpeeksi kaukana kamerasta, hän voisi luokitella söpöksi.


Hän ja Dro muodostavat kuitenkin söpön parin. Se shole 'nuff on kavion näköisiä ihmisiä noissa kuvissa woooo weee! MILLOIN FANTASIA OTTAA NÄMÄT TEHDYT IRTI? KANDI EXSCAPESTA NÄYTETÄÄN NIITÄ KAIKKI PARHAIHIN. Kuuma sotku! Pidin nuoresta drosta, kunnes hän alkoi seurata fantasiaa kuin koira hihnassa. Ja miksi julkkis riisuisi kenkänsä klubilla? Vain huijarit ovat sellaisia.


Tule Tasia.. En voi kannustaa sinua, jos teet hänen kaltaisiaan LOL:ia. He kaikki näyttävät viihtyvän hyvin. KIITOS MISS FANTASIA!!!! normaalin värin harjasta ja kunnollisesta mekosta. Hän näyttää todella mukavalta. Tasia ja Dro ovat todella hyvä pari ja he näyttävät olevan onnellisia. Kandi out fir olisi ollut söpö ilman punoksia.


seuraava kokeilu näyttää todella hyvältä. Tasia tiedät, että sinun täytyy pysyä mukana Dro pukeutumalla viisaasti, koska mies tulee puhtaaksi minuutissa. awww Tiny ja Kandi. Olenko ainoa, joka on hullu Xscape ei tullut esille Alicia Keysin kanssa BET-palkinnoissa? Olisin varmasti pärjännyt ilman T-Bozia, joka kuulosti kauhistuttavalta perseeltä.

No comments:

Post a Comment