Tuesday, December 21, 2021

Cupid dating nettside anmeldelse

Cupid dating nettside anmeldelse



Jeg foretrekker nettsiden hovedsakelig fremfor den bærbare datamaskinen min, men noen ganger kommuniserer vi med eiere og ser på mine egne strategier fra min iPhone. Vi trenger ikke å overbevise folk om å bli med på siden vår på denne måten. Cupid dating nettside anmeldelse gir en følelse av tilfredshet og personvern for å ha informasjonen din konfidensiell. Les mer. Du kan bruke de sofistikerte forskningsfunksjonene så vel som handelsinformasjon uten noen som helst utgifter. av Isabel Nov 08, Kontaktinformasjon Angel Square, London, EC1V 1NY, England, cupid dating nettside anmeldelse, Storbritannia [email protected] Siste tanker Hvis du er en konservativ person og streber etter å finne selskapet med det feilfrie ryktet og mange års arbeid, er Cupid ditt perfekte valg.





OkCupid.com anmeldelser



Starter fra Cupid har vært en innflytelsesrik datingplattform som forente mennesker med ulike interesser. Selskapet begrenset ikke tjenestene sine for å tilfredsstille folk med visse interesser, cupid dating nettside anmeldelse. I stedet bestemte Cupid seg for å legge til rette for alle mulige typer nettkommunikasjon. Det er ikke en nettside som ønsker alle velkommen og tar seg av å sette dem opp med ønskede samarbeidspartnere. Ser du etter en kristen fyr fra ditt område eller kanskje du vil ha en sleng for en natt?


Cupid er stedet for deg. Alt du kan tenke på er på Cupid. For å forstå det brede spekteret av tjenester, åpne cupid dating nettside anmeldelse og bla ned til seksjonen Cupid. com-sider. Å bli medlem av Cupid er ingen utfordring. Nettstedet har en standard flertrinns registreringsprosedyre. Det kan virke som om det er litt langt og kjedelig, men ingen trinn er obligatoriske. Brukeren kan bare hoppe over noen trinn eller angi informasjon for å gå videre til siste trinn.


Cupid tvinger ikke brukerne sine til å ta personlighetstesten. Det kan tas eller utsettes eller aldri cupid dating nettside anmeldelse. Det er en dårlig side ved dette siden det resulterer i en rekke falske eller tomme kontoer.


Å være ansvarlig medlem betyr at du fyller ut den vitale informasjonen om deg selv og gir brukerne i det minste litt til ettertanke. For å forenkle registreringsprosessen tillater Cupid å kopiere profilinformasjonen fra Facebook. I stedet for å angi ditt virkelige navn, tildeler nettstedet kallenavnet. Det er et av sikkerhetstiltakene som lar deg skjule din personlige informasjon så lenge du vil.


Det er ikke nødvendig å avsløre for mye på profilen din. Generelt har profilen en rekke felter som du gjerne kan fylle ut. Standardfeltene er ikke et must å fylle ut siden du kanskje ikke vil dele noen ting.


Merk at ingenting hindrer deg i å endre eller korrigere informasjonen din senere. Det anbefales til og med å se på profilen din fra tid til annen og gjøre den mer interessant og oppdatert. Hvis brukeren ser gjennom essayet du skrev om deg selv og ser den gamle historien, spesielt hvis du har oppgitt noen datoer, vil det være et inntrykk av at du ikke cupid dating nettside anmeldelse profilen din ofte.


Det er en god del profiler av denne typen på Cupid. Det skjer imidlertid med mange nettsteder som har flere millioner publikummere. Moderatorene klarer ikke å sjekke profilene i tide og de blir sittende fast i systemet i årevis. Cupid dating nettside anmeldelse kommunikasjon fungerer ved hjelp av et par funksjoner.


Den tilbyr listen over brukere du trenger å like eller mislike. Til å begynne med tilbyr Cupid et gratis søkealternativ i motsetning til de fleste datingtjenester. Med søkeknappen kan du leke med kategorier, cupid dating nettside anmeldelse.


Velg for eksempel medlemmene som kun er nye på nettstedet eller de som nylig har lastet opp nye bilder. Dessuten kan du søke etter medlemmene som har betalt for noen ekstratjenester på nettsiden nylig, cupid dating nettside anmeldelse. Det betyr at de kan bruke premiumfunksjonene som du kanskje allerede har kjøpt.


Statistikken viser utrolig høye antall besøkende månedlig. Omtrent 1,8 millioner mennesker sjekker inn månedlig og omtrent daglig. Det er beregnet at de fleste kommer fra USA, men Cupid dro utover landet for lenge siden, cupid dating nettside anmeldelse.


Det er nå populært i India, New Zealand, Kina og Japan. Det forener brukere fra hele verden og letter etableringen av internasjonale familier. Cupid ble en av de mest populære appene som cupid dating nettside anmeldelse laste ned når de reiser. Det er en app for å finne venner, en guide og et romantisk eventyr. Det er en tendens til å markere intensjonene på profilen.


Mange mennesker går for seriøse forhold, men hvis du leter etter en fling vil du ha en overflod av partnere i kriminalitet. Gjennomsnittsalderen til en kvinne på nettstedet er 25-30 år. Hos menn er tallene litt annerledes. Hannene er tett representert med alderskategorien 35 – 45 år. Angi din seksuelle legning samt den seksuelle legningen din foretrekkes på registreringsstadiet.


I tilfelle du er i overgang eller fortsatt leter etter ditt sanne jeg, fyll ut bio med forklaringen. Du kan velge kjønn hvis du vil eller overlate det til personen cupid dating nettside anmeldelse tekst deg og finn ut. Hvis du leter etter en viss nasjonalitet, har Cupid noe å tilby.


Hjemmesiden tar deg til listen over seksjoner der du kan finne din favorittnasjonalitet til dags dato. Det kan være asiatisk dating, europeisk eller noe du kan tenke deg. Brukerne av Cupid kommer fra alle hjørner av planeten vår, så det vil være enkelt for alle å finne en match.


De cupid dating nettside anmeldelse ulempen som er lagt merke til er grensesnittet som alltid kommer på engelsk, uavhengig av hvor du befinner deg. Cupid-profilbeskrivelsen inneholder feltet om religiøs tro. De fleste brukere angir kristendom, islam og hinduisme. Dette er de vanligste religionene i verden og på nettsiden også. Dating med Cupid er vanlig.


Det er trygt å dele informasjonen din, nettstedet beskytter dataene dine og har en god medlemsmasse. Ingen hendelse med brudd på personvernet ble noen gang registrert, så omdømmet til nettstedet er uberørt. Det finnes imidlertid alternativer som tilbyr mer underholdende funksjoner for kommunikasjon. Hos Amor er fokuset plassert på chatting. Tjenesten mangler mer avanserte funksjoner som talemeldinger og videosnaps.


På det positive, Cupid har andre funksjoner som kommer godt med. For eksempel kan brukerne sette Cupid cupid dating nettside anmeldelse på deres profiler. Sist men ikke minst har nettstedet en virtuell assistent Barney.


Han bistår nye brukere og gir mange nyttige tips om hvordan du kan opprettholde samtalen, hvilke alternativer du kan bruke og hvordan du gjør det. Uavhengig av nivået på dine online ferdigheter er det alltid en sjanse for at du kan bli lurt. Hackerne retter seg vanligvis mot personlig informasjon og alle nettstedene som omhandler betalinger.


Cupid har et team av profesjonelle som håndterer uredelige aktivitetssjekker. Det er trygt å bruke kredittkortet ditt hvis du ønsker å kjøpe tjenestene til Cupid. Følg enkle regler når du er tilkoblet, unngå å sende kontaktinformasjon og passord via meldinger på nettsiden.


I tilfelle en bruker ber deg om personlig informasjon, anbefales det å blokkere dem eller kontakte supporten med klagen. Tjenestene Cupid har gitt siden er lovlige i land som USA, Australia, Storbritannia. Selskapet har kontorer på alle de nevnte stedene. Som en av de første nettstedene som tilbyr denne typen tjenester, klarte Cupid å utvikle et solid system for å beskytte brukerne og overholde internasjonale lover.


Den fordømmer ulovlige aktiviteter som pornografi, nakenhet og menneskehandel. Cupid tilbyr å få medlemskap i én, tre eller seks måneder. Prisene er rimelige for et bredt spekter av land og kan kalles gjennomsnittlig eller til og med under gjennomsnittet. Ved å bruke gratispakken hos Cupid kan brukeren nyte de begrensede mulighetene. Å opprette en konto og bestå quizen som fungerer som samsvarskriteriene er de smarteste funksjonene som er tilgjengelige.


Det er også en mulighet for å se gjennom profilene til andre brukere, men å sende tekstmeldinger til dem vil kreve en premiumstatus. De betalte pakkene er rimelige og tilbyr et bredt spekter av funksjoner, cupid dating nettside anmeldelse. Dessuten er det noen bonusverktøy som du kan kjøpe separat. De kan tjene som et tillegg til medlemsplanen eller bare kjøpes alene.


Funksjonene er:. Forstørr bildet ditt og du vil skille deg ut. Bildene av alle brukerne er små når de kommer opp i søk, så ved å gjøre det større i størrelse vil du få mer oppmerksomhet. Cupid ble utviklet som et skrivebordsprodukt i utgangspunktet. derimot, cupid dating nettside anmeldelse, en app ble en nødvendighet i moderne omgivelser, cupid dating nettside anmeldelse. Nettsiden er ganske praktisk og enkel i bruk.


Det skaper ikke hindringer for brukere uansett alder. Det visuelle på hjemmesiden er standard, cupid dating nettside anmeldelse. Det er et smilende par på hovedsiden. Det er nøytralt og behagelig på samme tid. Delene av nettstedet er jevnt fordelt på skjermen og skaper ikke følelsen av overfylthet, cupid dating nettside anmeldelse.


Et symbol på plattformen er representert av Cupid-vingene og den tradisjonelle fargen er lyseblå.





pappaer mot dating t-skjorter



Video- og lydchat. Er Cupid lovlig eller svindel? Karen er en ekspert utstyrt med den nødvendige kunnskapen for å hjelpe kundene sine med å ta de nødvendige skritt for å forvandle slutten av et forhold eller hjertesorg til nye positive muligheter. Send inn anmeldelsen din.


Send Avbryt. Kunde anmeldelser. av LYNN 13. desember, Arrangementet ditt så langt kan være prosent utrolig. Dette er en enestående app med problemfri meldinger. Teknisk støtte er også kult. Når vi glemte et passord sammen med å tilbakestille de. Ok, bedre, hver lille ting er løst på noen få øyeblikk. Jeg har for øyeblikket fått en kompis å chatte med, men jeg har ikke hastverk med å møte noen tradisjonelle.


Jeg opplever systemet så langt på grunn av at telekommunikasjon i mine favoritter i utgangspunktet er bra og konverterer meg på ofte. Mye for pengene, flere svært varme profiler og retningsfinning er enkelt. Jeg liker en så veldig enkel og god tilnærming til Internett-tilkoblinger. av Thomas Morgan 9. desember, Ryddig datingside! Jeg ble med dem for et år siden og dessuten, da jeg etter det kom over flere familier med fordeler.


I tillegg snakker vi med flere personer fra de beste forfatterne. Å snakke er fantastisk, siden en chat-skjerm er veldig praktisk. Kunder inkluderer åpensinnede, hyggelige og energiske. Vi har spesielle valg, med null en individuell dommer selv. Derfor føler jeg meg fullt så vel som komfortabel. av Maira 30. november oppdaget jeg at jeg ønsket å slappe av og gå inn i rekyl samleie eller kanskje til og med avslappet nettdating etter en splittelse.


Imidlertid har jeg ikke en anelse om å lære å lage det på nettet. Ingenting møte tvang meg til å bli redd. Jeg forsøkte å sveipe, men denne grunne taktikken er seriøst ikke min sterke side.


Vi ser etter programvaren som brukerne setter opp i, men vi krevde likevel en god nettside. Denne metoden ble en middeljord tror jeg. No-strings-attached assosiasjoner, rimelige sider, og kamper, enkelt program, fora. Det er alt jeg har ønsket meg. Vi fortsatte med forskjellige veldig varme dater, så vi pratet om hvordan det føles mye bedre.


Nær leverandør for single med gratis muligheter og nær ytelse. Den fine designen er en attraktiv rekkevidde. av Judith Martinez Nov 26, Forholdet ditt hadde ikke vært mest velstående før jeg har registrert meg med denne appen.


Alle byttet på et øyeblikk etter at jeg registrerte meg og etablerte meldinger til de jeg har foretrukket på siden. Definitivt, noen mennesker avviste meg personlig, men det er definitivt ikke et problem.


Smaken endrer seg, som det er nevnt. Normalt har jeg skaffet meg ganske gyldige treff som gjorde det mulig for meg å få noen venner. En også virkelig har under kroppen vår. I løpet av to uker etter chatting tok vi alle vår personlige aller første utgang. Ettersom alt ville vært bra, har vi bestilt neste gang raskt. Det ser ut til at jeg har fått den beste passformen vår. av Jacqueline King 21. nov. Jeg er en åpensinnet bifil person og liker tester. Jeg er ikke monogam, ikke mindre enn på denne tiden.


Seriøst, enkle skikker er langt fra tradisjonelle vennlige normer, jeg blir vanligvis ensom også blant venner eller beste venner. Mange av dem materialiserer seg til å bli gift, så jeg skal visstnok bli gal så snart jeg virkelig kjenner hennes betydelige utseende. Veldig, selvfølgelig, det er veldig vanskelig å komme og henge med likesinnede etter at du bor i et enormt område, akkurat der folk er altfor aktive til å generere nye ledd.


Ekstremt, denne typen er i ganske dårlig form for å bli medlem av siden vår. Og favoritteventyret mitt er jevnt. Vi klarte å se folk som ønsker likeverdige ting og forstår enkelt ønske om å være gratis, uten dedikasjon, påstander og denne andre tøffingen.


En ekstra kul faktor ville være at der jeg har kommet over noen bi-nysgjerrige brukere. Jeg favoriserer funksjonaliteten som tilhører nettsidene siden den er ganske tilstrekkelig for original samtale. Kanskje en person ønsker mye mer belønning, men etter min mening bør du få en dato hvis du vil ha detaljert tilkobling. Mens jeg utforsker brukere, opplever jeg mange tomme typer.


Hvis bare menn og kvinner kunne betale mest fokus på deres unike appell på nettstedet. Når vi snakker om nettstedets effektivitet, er ting ok.


Ingen problemer med deltakelse, e-post osv. Jeg er fornøyd med å få et sted på nett for ønsker og fantasier. Det er kjempebra så snart området faktisk ikke krever prinsippene det er på samme side.


av Abbey 16. nov., jeg er enke og ønsket virkelig å få en ny mulighet til å nyte. Takk denne siden for hjelp siden jeg har mottatt enkle ønsker. Ikke lag overdreven varige tegninger og bare nyt hverandre. Vi kveld, ferie, og diskutere et bredt utvalg av aktiviteter.


Egentlig den vakreste tingen i alle våre forhold. Jeg elsker enkel følgesvenn og forventer at vår egen kjærlighet vil bygge opp og drive til neste nivå. Mange mennesker ser etter ektefeller på internettbaserte tjenester for ekteskap, og vanligvis er den slags fakta definitivt opprørende fordi det virker som produkter i butikk i Microsoft Windows.


Denne appen er betydelig annerledes. Du vil fokusere på å snakke og ende opp i seremonien. Dette tjenestemedlemskapet har en effektiv teknologisk historie. De eneste gangene jeg får svar, ender de opp med å si at jeg må chatte utenfor nettstedet, noe du ikke trenger å gjøre det er gratis eller de prøver å lure deg til å tro at de faktisk bor i området ditt. For kvinner er det verre. Jeg har hatt noen chatter med kvinner som svarte meg fordi jeg eksplisitt ikke åpnet med en 1-ords variant av "hei" eller prøvde å spørre om bilder eller koble meg på den bokstavelige første meldingen.


Kanskje er det hook up-kulturen som trekker den ned, kanskje er det en variant av bot. Men disse jager bort kvinner fra nettstedet i løpet av få timer etter at de har registrert seg.


La meg være tydelig: Jeg setter min oppdagelse til å være vidåpen. Ingen filtre for høyde, vekt, barn, røyking osv. Likevel, jeg må gå til "Spørsmål"-delen for å få flere profiler å se på. Spørsmålene er basert på tilfeldige spørsmål som brukere eller nettstedet genererte, og spør om alle nyanser i livet ditt. Det er også et søkeordsøk.


Så du kan se etter sport og ideologi, til bare å se etter "det" og "og". Jeg får flere profiler å se på via denne meldingen enn jeg vanligvis ser i Discover-delen deres. OKC tvinger dette alternativet på deg. Selv om du setter avstanden til , 50 eller 5 miles. Denne stabelen er ALLTID i Discover-delen. I tillegg kan du egentlig ikke hindre deg i å bli søkt av profiler i Afrika, Asia, Sør-Amerika osv.


Disse profilene vil "like" deg. De sender aldri en intromelding. De sender bare et "liker". Hvis en bruker "liker" deg, forsvinner den aldri du klarer tilfeldig å finne brukeren i Afrika eller Asia og blokkere dem. Jeg har prøvd å "passere" det er statistisk sett litt tilfeldig om det faktisk fjerner liker eller om profilen er fjernet på en eller annen måte, og til og med det ser ut til å være litt flekkete.


Medlemskapet mitt sluttet bokstavelig talt for 12 timer siden, før jeg opprettet denne anmeldelsen. Jeg mottok 24 likes klarte å blokkere basert i Uganda for å få nedtellingen til For ca. 4 år siden ble Match-gruppen rammet av et gruppesøksmål hvor denne typen rov atferd for å få brukeren til å kjøpe seg inn i en medlemspakke til falske "likes" "å si at de ikke burde gjøre det.


De hørte ikke etter. De lærte ikke. De fortsetter denne praksisen. Så oppsummert. Skal du bruke det? Hvis du gjør det, forbli en gratis bruker. Det vil faktisk ikke forbedre opplevelsen din. Har også vært om så lenge siden sist jeg snakket med noen som ikke var en bot, falsk, en svindler eller som ikke bodde utenfor USA.


Jeg er ferdig med denne organisasjonen. Mitt råd er at du også holder deg unna. Hvorfor og hvordan er det lovlig for disse svindlerne å operere? Hvordan kan dette tillates for noen å sette opp en datingapp som er uredelig og for at den skal være lovlig? Så snart jeg registrerte meg sto det at jeg hadde 17 likerklikk, men for å se på dem måtte jeg betale, og da jeg betalte for å sende meldingene mine "liker" var det ingen meldingsknapp. Disse menneskene burde sitte i fengsel for svindel. Jeg ble med OkCupid og hadde noen frem og tilbake e-poster med et par forskjellige personer.


Profilen hans hadde ham i Jamaica Plain, Ma. Vi brukte de neste månedene på å chatte på nett, tekst og telefon. Historien hans var at han er en rørledningsingeniør. I september sa han at han fanget en 60 mil lang oljerørledning i Russland. Jeg undersøkte ham og fant at alt han ga meg lisens, adresse, SS, bank osv. var falsk. Jeg kontaktet OKCUPID for å rapportere ham, og de gadd rett og slett aldri å svare.


Min anbefaling er LØP ikke gå fra dette selskapet. Min historie er bare én av TUSENVIS spesifikke for dette selskapet. Så jeg brukte gratissiden og la merke til at jeg hadde en haug med likes og siden presset meg til å registrere meg for å se alle disse menneskene som har likt meg.


Jeg registrerte meg og begynte å sende meldinger til noen av folkene. Bokstavelig talt alle personene jeg sendte melding sa at de aldri engang har sett profilen min, men alene likte den. Noen mennesker var ikke engang fra samme land som ikke ante hvem jeg var da jeg hadde radius til folk nær. I utgangspunktet her for å spare deg for problemer. Denne siden er en svindel, du vil sannsynligvis ikke finne noen her.


Selv om du betaler, pass deg og løp! Hvis du kan tåle alt det, gi det en virvel -- avhengig av befolkningstetthet nær deg -- kan du få et par biter. Hvis du ikke får tilgang til Cupid, sjekk først og fremst tilkoblingen i lokalområdet.


Sørg for at du mottar signaler fra Wifi-en din eller har nok mobiltilkobling på enheten. Sjekk om du har brutt noen fellesskapsstandarder. Amor-forbud er usannsynlig, men selskapet har rett til å gjøre suo moto oppmerksom på eventuelle brudd på bruksvilkårene. Cupid utestenger ikke noen av sine brukere med mindre det er for en overtredelse den har tatt kjennskap til.


Hvis du tror at noe er slått av på kontoen din, anbefaler vi deg på det sterkeste å skrive til kundestøtte og søke klarhet. Cupid har ingen idé om å utestenge medlemmene sine.


Derfor er det kanskje ikke nødvendig for deg å bekymre deg for reaktivering i det hele tatt. Hvis du tilfeldigvis deaktiverer alternativet Vis meg på Cupid, kan du surfe anonymt på nettstedet og se profiler uten at eierne vet om det.


Treff vil bli vist på selve profilsiden din. Dette er skjermen som åpnes når du slår inn brukernavnet og passordet ditt. Meldingene dine vil bli levert i innboksen og vil ligge der til du sjekker dem og ser dem. Nettstedet vil generere et varsel hver gang du har en melding som venter på deg i innboksen din. Alle cupid-medlemmene du likte kan sees på selve profilsiden din. Du kan også se alle kampene dine fra meldingsvarslingen i innboksen din.


Det lar brukermedlemmet bla gjennom nettstedet inkognito og uten at de andre medlemmene vet om det. Klikk på blyantikonet nær brukernavnet ditt, og det vil transportere deg til en ny side hvor du kan slå inn ditt originale brukernavn. Du må skrive inn og skrive inn passordet ditt på nytt for å angi ditt nye brukernavn. Når du er sikker på at det ikke kan være tilkoblingsproblemer eller problemer med enheten, vennligst ring kundeservice og avklar hvorfor du ikke blir tillatt som før.


Alt som trengs for å registrere deg og registrere deg på siden er omtrent ti minutter! Du har et godt utvalg om du vil registrere deg via Facebook-appen eller e-posten din. Du vil bli bedt om å fylle ut et skjema med viktige statistikker, og du kan ta en personlighetstest rett etter den. Det er slett ikke obligatorisk for deg å ta quizen med en gang. Du kan utsette det en stund til du har noen minutter til. Siden anbefaler ikke å bruke ekte navn, så du kan tenke på et brukernavn.


E-postbekreftelse er enkelt. Nettstedet vil sende en lenke til e-posten du har gitt dem. Når du åpner e-posten og klikker på den koblingen, er bekreftelsesprosessen fullført. Du gjør det overdrevent enkelt for Cupid å få all din personlige informasjon fra Facebook ved å registrere deg via den appen. Nettstedet vil synkronisere all nødvendig informasjon fra Facebook-bio. Gå til www. no og fyll ut registreringsskjemaet på hovedsiden.


Når du har fylt inn dataene dine, vil nettstedet be deg om å registrere deg og opprette profilsiden din. Du kan velge å ta personlighetstesten som vil øke sjansen for å møte drømmepersonen.


Gjester og besøkende på siden er ikke tillatt. Følgelig kan ingen andre enn signerte medlemmer bruke siden. All personlig informasjon som brukeren gir til nettstedet kan redigeres og redigeres etter eget ønske. Grunnleggende medlemmer kan laste opp ett bilde av seg selv, mens betalte medlemmer kan laste opp så mange bilder som mulig. På samme måte kan gratismedlemmer bare kunne se ett bilde fra andre profiler.


Profilen og all dens informasjon er offentlig. Cupid har et system der du kan bekrefte profilen din. Det gjøres ved å manuelt legge kontoen din i sikker sone. Profilen er omfattende, og du må sette av minst 10 minutter til å fylle den. Spørsmål kan relateres til. Det er fortsatt ikke tilgjengelig på Android. iOS-medlemmene er nødt til å finne mobilappen som en klone av det originale nettstedet med de samme funksjonene.


Appen har en vennlig GUI og er veldig enkel å laste. Selv om den ikke har noe nytt å tilby, er mobilappen en velsignelse for alle som er ute og reiser, men sjekk ut alternativene deres kontinuerlig.


Prisene er verken for høye, ikke for lave, men servicen er fantastisk. Å registrere seg, registrere kontoen din og opprette en unik profil er gratis på siden. Du kan til og med se alle profilene på nettstedet gratis. Trykk på fanen Faktureringslogg. Slå inn passordet ditt for å bekrefte medlemskapet ditt, og ring deretter deres hotline på for å be om kansellering av medlemskapet. Ja, Cupid har en automatisk fornyelse av medlemskap som automatisk fornyes ved slutten av faktureringsperioden og belastes kredittkortet ditt.


Din støtte vil bli fornyet for nøyaktig den tiden du sist betalte for.

No comments:

Post a Comment