Tuesday, December 21, 2021

Dating antikke håndklokker

Dating antikke håndklokker



VIKTORIANSK BORDKLOKKE. Forhandlere med flest annoncer for antikke klokker Abacus pejse og St. Julien Nye kronbladsklokkestørrelser er mindre i diameter end antikke kronbladsklokker mærket med samme størrelsesnumre. Dating antikke håndklokker af OS-skabeloner. Bemærk overfladeteksturen og den mørke oxidation, der er tilbage i "kronblads"-designet.





Tidlige klokker (slutningen af ​​1700-tallet til omkring 1845)



Tre typer af nye slædeklokker er oftest forkert fremstillet som antikviteter i antikvitetsbutikker, loppemarkeder og online- eller liveauktioner. Disse er design af kronblade, hindbær og agern. Mit mål i denne artikel er at hjælpe dig med at identificere de moderne versioner af disse slædeklokker fra de antikke. Når jeg bruger udtrykket " antik " på denne hjemmeside, taler jeg specifikt om klokker lavet i "heste- og buggytider".


Antikke nordamerikanske slædeklokker stammer fra s til s. Når jeg bruger udtrykkene "ny" eller "moderne" eller "vintage" eller "reproduktion", refererer jeg til slædeklokker lavet efter hestetransportens æra - fra s til i dag, dating antikke håndklokker.


Efter at have læst denne artikel, se også Fakes II: Old Straps that Aren'tFakes III: Case StudiesDating Bellsand Bell Designs for mere information, dating antikke håndklokker.


Du kan også sammenligne de antikke og nye klokker, vi har til salg. Nye klokker direkte fra producenten har glatte overflader uden revner, huller, skrammer eller andre typiske alders- eller brugstegn, dating antikke håndklokker.


Kunstigt ældede nye klokker har en plettet, rusten farve, som aldrig ses på antikke klokker. Andre kunstigt ældede moderne klokker kan være forskellige nuancer af grøn, brun eller endda sort. Nøgletegn på kunstigt ældede slædeklokker er plettet farve på en klokke og en bred variation i farve på klokker ved siden af ​​hinanden på en rem. Til venstre: Nypoleret ny klokke med en lys gul-guld farve. Midten: Ny klokke med gyldenbrun patina. Denne farve kan dating antikke håndklokker produceret hurtigt ved at bruge et antikvitetsmiddel eller langsomt ved naturlig udsættelse for luft.


Til højre: Klokke med rusten patina findes ikke naturligt på messing, dating antikke håndklokker. Til venstre: Nypoleret ny klokke med en klar glans. Midten: Ny klokke med en let anløbet naturlig farve.


Dating antikke håndklokker : Kunstigt lagret ny klokke med en typisk rusten patina. Til venstre: Kunstigt lagret ny klokke med brun patina. Midten: Kunstigt lagrede nye klokker, en brun og en gråsort, side om side på en rem. Denne variation i farve mellem tilstødende klokker ville være usædvanlig på en original rem af antikke klokker. Til højre: Kunstigt ældet ny klokke med en tydelig plettet rusten farve. Til venstre: Let oxideret ny klokke. Midten: Ny klokke med en ensartet mat-sort kunstig finish.


Til højre: Set fra siden af ​​den samme nye klokke på dens forvitrede sorte rem. Upolerede antikke klokker af enhver stil er brunlige, sortlige eller grønlige - nogle gange grålige. Farven vil være nogenlunde jævn over overfladen af ​​hver klokke, og alle klokker på en rem vil have ensartet farve.


Et sejt lag af snavs og hærdet seleolie dækker ofte gamle, upolerede klokker, hvilket gør overfladen af ​​klokkerne mat og let ru at røre ved og skjuler designdetaljer. Dette lag af snavs kan ikke gengives med nogen ældningsteknik, som jeg kender til. Skånsomt polerede antikke klokker dating antikke håndklokker enhver stil har en tendens til at have en brunlig guld eller rosenrød guldfarve, nogle gange med pletter af mørkere farve.


Antikke klokker har ofte en struktureret overflade fra de sandforme, de blev støbt i, og fra skrammer og skrammer ved lang brug. Denne overfladetekstur har en tendens til at gøre klokkens tilsyneladende farve mørkere, selv efter at den er poleret. Til venstre: Antik klokke nænsomt poleret dating antikke håndklokker et blødt guld med naturlig tekstur Midten: Antik klokke med en lys gyldenbrun naturlig oxidation og tynd overfladesnavs.


Til højre: Antik klokke, der viser en mørkere grønlig-brun naturlig oxidation og snavs. Bemærk den relativt jævne farve. Til venstre: Nypoleret antik klokke. Bemærk overfladeteksturen og den mørke oxidation, der er tilbage i "kronblads"-designet. Midten: Upoleret antik klokke med en flot gyldenbrun farve. Variationen i farve kommer fra normal håndtering, dating antikke håndklokker. Til højre: Endnu en gyldenbrun upoleret antik klokke med attraktivt mørkt design.


Til venstre: Poleret klokke, der dateres til de tidlige s med usædvanligt "kronblad"-design og producentens initialer. Midten: Grønbrune antikke klokker.


Bemærk variationen i design, men ligheden i farve mellem disse naboklokker. Til højre: Dyb grønlig-sort antik klokke. Belægningen af ​​snavs er så tyk, at designet er tilsløret. Sammenlign farven på denne klokke med den mat-sorte nye klokke ovenfor. Den klassiske "kronblad"-klokke er den slædeklokke, der oftest sælges som en "instant antique".


Der er flere nøglekarakteristika, der adskiller nye kronbladsklokker fra antikke kronbladsklokker: designet af halsskæringendating antikke håndklokker, kvaliteten af ​​ornamentikken, og størrelsen af ​​de større klokker. Halsdesign: Hvis du tager væk dating antikke håndklokker en idé fra denne artikel, husk dette: En antik "kronblad"-klokke har altid en større afrundet åbning ind i hver ende af sin halsskæring.


Moderne kronbladsklokker har en hals i konstant bredde, med nogle få sjældne undtagelser. Denne tommelfingerregel dating antikke håndklokker til kronblad dating antikke håndklokker, men gælder ikke for andre stilarter af klokker. Ornamentering: Udsmykningen -- størrelsesmarkeringerne og kronbladsdesign -- på nye klokker vil være blokerede og almindelige, ofte groft udseende, med brede, dating antikke håndklokker, dybe linjer. Udsmykningen på en antik klokke vil være mere sprød, udsmykket og delikat.


Studer fotografierne gennem denne artikel for at uddanne dit øje på forskellene. Til venstre: Antik kronbladsklokke med en klassisk afrundet åbning i hver ende af halsspalten. Midten og højre: Moderne kronbladsklokker har ikke denne afrundede åbning - halsens bredde er konstant.


Se også de nye og antikke kronbladsklokker vist tidligere i denne artikel. Størrelse: Større moderne og antikke kronbladsklokker har en helt anden størrelse. Se forskellene mellem nye og antikke 15-klokker nedenfor. Læs Størrelsesklokker for flere detaljer. Til venstre: To 15 klokker, en antik venstre og dating antikke håndklokker ny ret. En revne på toppen af ​​den antikke klokke er blevet repareret, så tallet "1" i "15" er ikke klart, dating antikke håndklokker.


Til højre: De samme to klokker, vendt rundt dating antikke håndklokker målingerne kan ses tydeligere. Antikke "hindbær"-klokker og "agern"-klokker er usædvanlige og meget samlerobjekter. Denne knaphed er et stort incitament til at omdanne moderne versioner af disse klokker til "instant antikviteter" og sælge dem til høje antikpriser.


Begge stilarter af klokker er stadig lavet, dog med sigende forskelle dating antikke håndklokker antikviteterne. Når omdannet til "instant dating antikke håndklokker, nye hindbær- og agernklokker er normalt formørket med en afslørende rusten patina og sat på stropper lavet af genbrugslæder.


Et andet sigende fingerpeg om de moderne hindbær- og agernklokker er, at de har en skaftbase og er fastgjort til deres rem med 8-tal-klokkenåle. Antikke agernklokker og hindbærklokker er alle klokker i nittestil uden undtagelse, dating antikke håndklokker. Antik dating antikke håndklokker klokker også kendt som "fiskeskala"-klokker ses sjældent på det nordamerikanske samlermarked. Det er klogt at antage, at enhver hindbærklokke, du finder, er en moderne "instant antikvitet", indtil fakta klart beviser det modsatte.


Til venstre: Ny hindbærklokke på genbrugslæderrem. Klokken har den afslørende rustne farve. Midten: Andre klokker på samme rem. Den nederste halvdel af den højre klokke er misfarvet, men meget glat med absolut ingen ridser, skrammer eller andre tegn på brug. Til højre: Nye hindbærklokker til salg i et aktuelt engroskatalog. Se bekendt ud? Antikke britiske fiskeskælklokker aka hindbærklokker. Antikke amerikanske hindbærklokker har en stærk lighed med deres britiske fætre.


"Skalerne" på disse antikke klokker er mindre og mere detaljerede end de moderne versioner. Den rustne "knap", der rager ud fra bunden af ​​de to venstre klokker, er stålnitten, der engang fastgjorde disse klokker til deres rem. Den fjerde klokke er vist stadig fastgjort til remmen.


Der var flere nordamerikanske producenter af denne stil, dating antikke håndklokker, så flere antikke agern-designs dukker op på samlermarkedet. Til venstre: Denne nye agernklokke fra et aktuelt engroskatalog bliver ofte forvandlet til en "instant antikvitet" ved at give den en mørk patina og sætte den på en genbrugslæderrem. Bemærk skaftbunden på klokken og den store, løgformede "hætte". Til højre: De samme agernklokker monteret på en ny rem. Læg mærke til klokkenålene i baggrunden.


Klokkestifter bruges kun sammen med klokker i skaftstil, og dette er en give-away, at disse klokker er nye på trods af deres gamle udseende. Til venstre: Antik agernklokke med original fornikling. Midten: En lignende antik agernklokke med et tykt lag snavs og pletter af dens originale nikkelsølvbelægning. Til højre: En anden variant af antik agernklokke med mere realistiske proportioner. Bemærk den separate kobbernitte, der stadig er fastgjort til bunden af ​​denne klokke.


Falsk I: Gamle klokker, der ikke er Tre typer nye slædeklokker er oftest forkert fremstillet som antikviteter i antikvitetsbutikker, loppemarkeder og online- eller liveauktioner.


Først nogle definitioner: Når jeg bruger udtrykket " antik " på denne hjemmeside, taler jeg specifikt om klokker lavet under "heste- og buggytider". Klokkefarve og tekstur Nye klokker direkte fra producenten har glatte overflader uden revner, huller, skrammer eller andre typiske alders- eller brugstegn.


Kronbladsklokker Den klassiske "kronbladsklokke" er den slædeklokke, der oftest sælges som en "instant antikvitet". Hindbær- og agernklokker Antikke "hindbær"-klokker og "agern"-klokker er usædvanlige og meget samlerobjekter. Copyright © - Alle rettigheder forbeholdt Classic Bells Ltd.





executive gay dating online



Se også Klokkedesign, Historie, Crotals og Sizing Bells. Slædeklokker, der er produceret efter, anses for at være nye, nyere eller reproduktionsklokker, da de blev lavet længe efter, at heste-og-buggy-æraen var slut. Alle moderne slædeklokker produceret i store mængder er fremstillet i Indien, Pakistan, Kina, Taiwan osv.


Karakteristika for moderne klokker omfatter følgende: De fleste har et kronbladsdesign. men der laves også svenske, agern, hindbær, dobbelthals og almindelige klokker. Halsskæringen på nye kronbladsklokker ender normalt ikke i større cirkulære åbninger. Nye kronbladsklokkestørrelser er mindre i diameter end antikke kronbladsklokker mærket med samme størrelsesnumre. Skafter på nye klokker har støbte eller borede cirkulære åbninger. Jeg er ikke bekendt med nogen nye klokker lavet med et støbt "U" skaft. Klokker i ny svensk stil har skafter som kronbladsklokker, ikke en løkkebase som de gamle.


Se også Fakes I: Gamle klokker, der ikke er, Fakes II: Gamle stropper, der ikke er, og Sizing Bells. Kronbladsklokkerne er næsten ægformede med kun en blid pukkel omkring midten. Halsskæringen hen over en klokke skal ende i store cirkulære åbninger. Klokker er rosa-guld eller brunlig-guld i farve, når de poleres. Prisklasse. af varer. Antikke tasker. Antikke klokker. Antikke støvleskrabere. Antikke beslag. Antikke spande.


Antikke slagterblokke. Antikke Butlers bakker. Antikke kagestande. Antikke kalendere. Antikke Canterburys. Antikke kortholdere. Antik skak. Antikke frakkestativer. Antikke proptrækkere. Antikke døre.


Antikke staffeli. Antikke spil. Antikke havestole. Antikke haveborde. Antikke glober. Antikke Gongs. Antikke våben. Antikke hattestativer. Antikke hatte stativer. Antikke blækhuse. Antik elfenben. Antikke Jardinieres. Antikke elkedler.


Antikke stiger. Antik brevstativ. Antikke forstørrelsesglas. Antikke kort. Antikke mikroskoper. Antik håndarbejde. Antikke opera briller. Antikke fotorammer. Antikke klaverer. Antikke pistoler. Antikke plantestativer. Antikke plantekasser. Antikke tallerkenstativer. Antikke stangskærme. Antikke gyngeheste. Fås også som den er i stand eller rengjort og restaureret som nedenfor. Vi har også landets største lager af støbejernsklokker til salg, hvoraf nogle kan ses ovenfor.


Vi har klokker i sæt, eller fås komplet med monteringer eller bare almindeligt, som nedenfor. Du kan klikke på disse klokker for mere info. Vi har nye små klokker til alle lejligheder. Vi har også antikke og historiske skibsklokker, jernbaneklokker, brandklokker og gongonger. Brooklyn, Michigan mandag-fredag ​​Lukket lørdag - søndag Fax brugte, antikke og historiske klokker til salg.


Her er en guide til at finde den klokke, du har brug for. Ring til os for priser.

No comments:

Post a Comment