Tuesday, December 21, 2021

Interracial dating råd

Interracial dating råd



De skal minde om det under vores ydre skind; vi er alle den samme race: mennesker. Overnatning for voksne? Forhold Sådan ved du, om du kan lide nogen: 30 tegn på hengivenhed af Sylvia Smith. Desværre kan disse overbevisninger drive en holdning af magt interracial dating rådgivning dominans i dine relationer, interracial dating rådgivning. Forestil dig disse to ord embarazada på spansk og flov på engelsk. Tænk på de berømte berømtheder, der er blevet forelsket i en partner, hvis etnicitet de ikke deler:. De ville have brug for hjælp til at lære at omfavne, hvem de er og adoptere det bedste fra begge verdener.





2. Du skal blive fortrolig med at tale om race ... meget.



Selvom massemedierne måske er gået over til at tale om andre emner, har BlackLivesMatter-bevægelsen aldrig været stærkere, og folk har talt om race og racisme mere end nogensinde i de sidste par måneder. Som et parforholdsrådgivningswebsted virker det essentielt for os at dele råd om, hvad vi kan hjælpe med, og det er helt klart med relationer, interracial dating rådgivning.


Ja, selvfølgelig er interracial par forelskede ligesom ethvert andet par er forelsket, men der er nogle ting, der kun forekommer i interracial forhold. For eksempel kultursammenstød, anderledes livserfaringer, anderledes opvækst og meget mere, interracial dating rådgivning. Denne er utrolig vigtig!


Du burde aldrig nogensinde interracial dating rådgivning nogen, fordi du fetichiserer deres race. Du fortjener mere end at være sammen med en, der simpelthen vil være sammen med dig på grund af din kulturelle baggrund eller etnicitet - de burde kunne lide dig for den du er.


Du skal aldrig antage, at de føler på en bestemt måde, uanset om det er, at du antager, at de kan lide eller hader noget, eller om du antager, at de vil handle på en bestemt måde.


Når det kommer til interracial par, er dette endnu vigtigere. Hvis dine kommunikationsstile er meget forskellige, er det bestemt noget, I skal arbejde videre med sammen. Det faktum, at der findes forskellige kulturer i verden, er en smuk ting, og det burde hver kultur være interracial dating rådgivning og respekteret.


Du bør aktivt stille spørgsmål og starte samtaler med din kærlighed om de forskellige kulturer, du har. Du har måske ikke beskæftiget dig med den slags problemer i dit liv, men din partner har og gør det stadig, så prøv at forstå, hvordan det får dem til at føle sig anderledes behandlet eller dømt så meget.


Dette er især vigtigt, når det kommer til at stille spørgsmål. Du skal føle dig tryg nok med din partner til, at en af ​​jer kan være tryg ved at sige fra, hvis din partner gør noget eller siger noget, som du finder uacceptabelt.


Du kan stadig gå på kompromis og være et godt team, interracial dating rådgivning. For eksempel, hvis den ene af jer er mere fokuseret på arbejde, og den anden er mere fokuseret på at have en familie, kan I arbejde igennem disse forskellige personlige prioriteter for at sikre, at et lykkeligt liv som par er hovedprioriteten.


Nogle gange kan nogen potentielt falde for dig, men ikke værdsætte eller ønske, at din kulturelle baggrund skal have stor betydning i dit liv eller dit forhold.


Hvadend du interracial dating rådgivning, lad ikke nogen prøve at tage din kulturelle baggrund fra dig. I stedet for at både du og din partner fokuserer mere på en bestemt kultur, bør du fokusere på begge dele og skabe en fusion af kultur i dit forhold!


Selvom du måske er heldig at have to familier, der støtter jer begge, interracial dating rådgivning kan opleve, at du har svært ved at komme forbi kulturelle forskelle, især hvis begge forældre er særligt traditionelle.


Men så længe du og din partner er stærke og dedikerede til hinanden, kommer I igennem det. Du kan også være interesseret i: 3 nemme måder at finde ud af, om han er dig utro.


Der vil helt sikkert være en rimelig andel af ubehagelige samtaler i dit forhold, uanset om det har at gøre med racisme, interracial dating rådgivning, kulturel forskel, interracial dating rådgivning, diskrimination, arv eller anden tradition. Du skal være forberedt på, at der kan ske ubehagelige samtaler, interracial dating rådgivning. Du skal også indse, at du højst sandsynligt vil handle anderledes end din partner i en række forskellige situationer, interracial dating rådgivning, meget af tiden.


Dette kan gå fra noget så lille som at have forskellige sociale færdigheder og bordskik, til at reagere anderledes på en politibetjent, der trækker dig over. Forhåbentlig, interracial dating rådgivning, du og din kærlighed skal aldrig opleve dømmekraft og diskrimination, men det sker desværre. Derfor skal du være klar til denne form for behandling, lige fra starten af ​​forholdet.


Lad ikke andre mennesker forhindre jer i at være sammen. Uanset hvad du skal igennem for at være med interracial dating rådgivning person, interracial dating rådgivning, uanset hvor meget du skal tale om race eller kultur eller arv, eller fokusere på at lave interracial dating rådgivning hver af jer er komfortable og glade, I skal være taknemmelige for, at denne person er i jeres liv.


Du har en, som du elsker i dit liv, så hæng på dem og sætter pris på dem. Overordnet set skal du forstå, at du skal arbejde hårdt i ethvert forhold.


Interraciale forhold er forhold og ægteskaber, der består af to personer, der er af forskellige racer, interracial dating rådgivning. I en ikke så fjern fortid var disse typer forhold i USA ulovlige. Men sagen Loving vs Virginia i legaliseret ægteskab mellem racer.


Selvom desværre, interracial dating rådgivning, som mange mennesker ved alt for godt, kan de i et interracial forhold stadig opleve racisme, diskrimination og dømmekraft. Stort set alle de mest brugte apps såsom Tinder, Bumble, Hinge, Match. com og eharmony indeholder profiler fra en så bred vifte af mennesker, fra forskellige racer og forskellige baggrunde. Så hvis du vil bruge denne app, skal du downloade den og prøve den gratis i starten.


En anden populær app, som sorte personer kan møde, er Soul Swipe. I USA var den mest populære dating-app Tinder med over 7. Bumble, Match. Et interracial forhold er mellem to mennesker af forskellige racer. Dog er biracial et ret forældet udtryk til at beskrive en person, der har forældre af to forskellige etniciteter. Forhåbentlig, efter at have læst disse tips, er du og din partner mere forberedt på at have et vellykket partnerskab med hinanden.


Bare husk, interracial dating rådgivning, klar og ærlig kommunikation er nøglen til at få alle relationer til at fungere. Kunne du lide denne artikel og fandt den nyttig?


Fortæl os det i kommentarerne, og del gerne med en anden, du synes skal læse den! Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. HerNorm interracial dating rådgivning et community-understøttet websted.


Vi kan tjene en lille kommission på køb foretaget via vores links. Lær mere. Indhold 0. Foretag aldrig antagelser 0. Giv et løfte om at kommunikere klart og åbent fra starten 0. Kommunikationsstile kan være meget forskellige, så prøv at justere 0. Respekter enhver kultur 0. Gør en indsats for at forstå de kampe, din partner har 0. Tillad, at der stilles spørgsmål i forholdet, altid 0. Respekter, at din partner måske har interracial dating rådgivning prioriteter til dig 0.


Gør en indsats for at imødekomme begge kulturer 0. Vid, at der vil være ubehagelige samtaler 0. Bliv ved med at tage fat på vigtige emner 0. Forbind med mennesker i samme slags forhold 0. Husk at oprette forbindelse til dit supportnetværk og fællesskab 0. Være taknemmelig interracial dating rådgivning denne person 0. Forstå, at du skal arbejde hårdt i ethvert forhold 1 Ofte stillede spørgsmål 2 The Bottom Line. Hvad betyder interraciale forhold? Er der en app til interracial dating? Er Black en god dating-app?


Hvad er den mest berømte dating-app? Hvad er et biracialt forhold? Relateret indhold. Er Han Den Ene? Hvordan Interracial dating råd Ved, om en fyr er forelsket i dig i hemmelighed 45 åbenlyse tegn. Sonya Schwartz. En håbløs romantiker, der i mange år kæmpede for at finde sin Mr "Right" og lavede alle de fejl, du kunne tænke på, mens du datede.


Kendt for altid at vælge de forkerte fyre eller ødelægge forhold, var Sonya endelig i stand til at ændre sin tilgang og tankegang, når det kom til dating, hvilket hjalp hende til sidst at finde hendes drømmemand og blive lykkeligt gift.


Du kan læse mere om mig her Efterlad et svar Annuller svar Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Du vil måske også kunne lide, interracial dating rådgivning. Ingen kommentarer. Hvad sker der, når du ignorerer en narcissist, der dumpede dig 11 ting at forvente i en narcissists reaktion. Seksuelt afsavn 7 tegn på, at din partner er seksuelt udsat. Dating en kollega 13 sikre måder at date en kollega på, interracial dating rådgivning. Brev til ægtefælle for at redde ægteskab 9 vigtige ting at huske, når du skriver et brev til din ægtefælle.


Sådan siger du nej til et ægteskabsforslag 13 tips til høfligt at afslå. Sådan håndterer du et stedbarn, der hader dig 7 måder at komme på deres gode side. Mand rører mig kun seksuelt 7 mulige grunde til, hvorfor han Interracial dating råd Det.





heste dating sider



Han henviste til en utopisk verden, hvor farve ikke blev genkendt, men det kan gælde for bi-raciale børn. Børn af et blandet par kan endda blive udsat for upassende kommentarer fra deres jævnaldrende. De ville have brug for hjælp til at lære at omfavne, hvem de er og adoptere det bedste fra begge verdener. De kan have brug for særlig støtte og masser af samtaler om, hvem de er, og hvilken race de måske identificerer sig mest med.


De skal minde om det under vores ydre skind; vi er alle den samme race: mennesker. com-kursus beregnet til ægtepar er en fremragende ressource til at hjælpe dig med at overvinde de mest udfordrende aspekter ved at være gift. Tag kursus. Ægteskabsråd. At blive gift Forberedelse af løfter før ægteskab SE ALLE. Gift liv Sexliv Forhold Romantik SE ALLE. Ægteskab Hjælp Skilsmisse Separation Utroskab SE ALLE. Ægteskabsquizzer Ægteskabscitater Videoer.


Ægteskabskursus Gem mit ægteskab Før Ægteskabskursus SE ALLE. Find en terapeut. Søg efter terapeut. Om os Kontakt os Skriv til os Annoncer hos os © Copyright Alle rettigheder forbeholdt. Ting at vide om interracial dating. Af Sylvia Smith, ekspertblogger.


Del på facebook. Del på Twitter. Del på Pintrest. Del på Whatsapp. I denne artikel. Del denne artikel på Del på Facebook. Ønsker at have et lykkeligere, sundere ægteskab? Sylvia Smith Ekspertblogger. I stedet skal de forstå hinandens baggrund, opvækst og måden, de tænker på. For det meste handler et godt forhold om balance. Men nogle gange ofrer folk meget og har en tendens til at miste sig selv i det.


Når dette sker, vil forholdet miste sin brand, hvilket sandsynligvis vil mindske de unikke træk, der tiltrak den ene person til den anden. Prøv hellere at forstå, hvad der gør dem anderledes. Når du er i et interracial forhold, for fuldt ud at forstå din partner, er det vigtigt at studere deres racemæssige baggrund. Jeg ved, at dette kan lyde meget svært, men at have viden på forhånd vil helt sikkert hjælpe med at lette potentielle misforståelser i fremtiden.


Derudover vil det være klogt at lære om deres kulturelle værdier, før du starter et forhold med en anden med en anden racebaggrund for at vide, om det er foreneligt med dine. Men da du allerede dater, er det ikke sent at stadig gøre det.


Måske kan du begynde med at studere din partners oprindelsesland, lære om deres familiehistorie og stille spørgsmål, der involverer deres ideer og overbevisninger. Gør det til en vane at lytte til din partner og ikke forsøge at dømme eller sammenligne dem med andre racer.


Og husk, bare fordi du har studeret en bestemt kultur, vil det være forkert at antage, at din partner opfører sig sådan. Interraciale par skal ikke kun forholde sig til kulturelle forskelle, men også forskelle i værdier. Vores forskellige racemæssige baggrunde har på forskellige måder en stor indflydelse på os, og det har påvirket vores værdier, tankemønstre og endda vores livsstil.


For eksempel, hvis én person kommer fra en kultur, der værdsætter at skabe velstand og er forretningsorienteret, vil de finde det svært at klare sig med en partner fra en kultur, der ser ud til at leve et afslappet og forfriskende liv. Nøglen til at tackle dette er at respektere dine ligheder og ikke dine forskelle.


Husk, at ethvert forhold har brug for en neutral grund. Så prøv at fokusere på lignende værdier med din betydelige anden. Du behøver ikke opgive dem, fordi de ikke deler dine værdier og overbevisninger. Alle forhold er hårde, endsige et interracial forhold. Måske tror I som par, at jeres kærlighed til hinanden betyder, at racisme er irrelevant; men det kan blive et problem, hvis andre mennesker inklusive din partners familie og venner ikke accepterer dig. Folk kan anstifte unødvendige skænderier om, hvorfor nogen fra en anden race ikke er god.


Mere så, at forsøge at fjerne disse nedsættende kommentarer og bemærkninger kan føre til et sammenbrud i kommunikationen med familiemedlemmer og andre mennesker, du elsker. I sådanne situationer skal du altid forsikre din partner om, at du stadig elsker og vil have dem i dit liv, og at du står ved dem, uanset hvad. Gør også klogt i at informere andre mennesker om, at dine relationer ikke er deres sag. På den anden side, hvis angrebet kommer fra din partners familie, forsikre dem om, hvor meget du elsker og værdsætter den person.


Endnu værre, hvis din partners familie ikke ønsker, at du skal være i deres liv, skal du ikke være aggressiv og defensiv. Diskuter det med din partner og få adgang til hinandens følelser igen. Hvis du vil være defensiv, kan det føre til mere spænding, og det kan give anledning til argumenter. Husk også, at den gamle generation har en tendens til at have konventionelle skikke og overbevisninger om race, som kan gøre det svært for dem at forstå nogen med en anden kulturel baggrund.


Ja, de har måske forudfattede forestillinger om, at din partner gifter sig med en fra en anden kultur, men hvis du forbereder dit sind på forhånd, vil du nemt forstå deres holdning, og deres forforståelse vil ikke have noget på dig. Mere så, nu hvor du har mulighed for at tale, kan du vise din sande personlighed. Vær dog ikke defensiv i dine tanker, vær tålmodig, og lad dem justere enhver racemisforståelse, de opfattede.


At være imødekommende og venlig har en måde at afvæbne folk på, og det vil være sværere for dem at finde fejl hos dig. På det tidspunkt skal du have trængt ind i deres mur af racemisforståelser, før de vil forstå, hvad der foregår, de bliver nødt til at genoverveje, hvorfor de var partiske over for dig.


Se endelig efter deres søskende, der støtter forholdet, og tilmeld dem. Du vil blive overrasket over, hvor hjælpsomme de vil være med at påvirke deres forældres ideer over for dig, og til sidst vil de måske give slip på deres tro på, at deres barn skal date eller gifte sig med en med samme hudfarve.


For at folk skal forstå det unikke ved enhver kultur, er det afgørende at få venner. Dette giver en mulighed for at lære om en andens kultur fra et førstepersonsperspektiv. Der er en mulighed for, at de måske ikke støtter dit forhold; deres reaktioner kan dog komme fra deres følelse af utilstrækkelighed.


Men at involvere dem i planer, når det har at gøre med din partners traditioner, kan hjælpe med at ændre deres tanker og få dem til at se tingene fra dit perspektiv.


Vær sikker på, at du, bortset fra venner og familie, sandsynligvis vil møde nedsættende kommentarer fra andre mennesker. Uopfordrede spørgsmål eller misbrug kan endda komme fra totalt fremmede. Lær at stå op for dig selv, men vær altid høflig. Nogle gange er folk måske ikke engang klar over, at de stirrer.


Så hvis det ser intenst ud, kan du stille et simpelt spørgsmål som "Hvordan kan jeg hjælpe"? Nogle gange er det folk, der er tæt på dig, som måske kaster dette stik, fordi de føler sig godt tilpas, stiller disse spørgsmål eller siger ting om din partners race uden at vide, at de opmuntrer til stereotyper, der er stødende for dig og din partner. Ligesom med enhver datingpartner, uanset deres hudfarve, er deres familiedynamik sandsynligvis anderledes end din egen.


At være i stand til at navigere i disse familiedynamikker og traditioner er en sikker måde at ikke føle sig overvældet på. Familier har også en tendens til at elske dem, der kan tage fat på deres traditioner og omfavne dem uden spørgsmål.


Når du gerne vil på date med din partner, afhængigt af hvor du bor, kan det være en god idé at lave lidt research på det område, du gerne vil hen til til middag. Er det et sted, der generelt er fordomsfrit og liberalt? Læs mere: Sådan bliver mænd forelskede.


Igen er det ikke alle, der stirrer på grund af et negativt perspektiv på forholdet. Nogle stirrer måske faktisk, fordi de godkender eller er stolte. Alligevel kan stirren blive uønsket. Det kan også tvinge dem til at kommentere. Hvorvidt deres kommentar er positiv eller negativ afhænger af individet, men du kan altid forstærke – høfligt – at du er overrasket over, at dit forhold får så meget opmærksomhed blot på grund af hudfarven. Små kommentarer, der påpeger den latente racisme, kunne tjene som en værdifuld lektion for dem, der enten har negative eller positive følelser omkring jeres forhold.


Selvom tiltrækning bestemt spiller en rolle i et lykkeligt forhold, bør det aldrig være i fokus for et forhold.


For at undgå dating hudfarve skal du bare fokusere på personen selv. Find ud af, hvad de kan lide, hvad deres værdier og overbevisninger er, hvad der får dem til at grine, og forhør dig om deres synspunkter om verden. Dette er også noget, du bør forvente af din partner.

No comments:

Post a Comment